Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

A Jewerlyen abszolút újdonságként érkezik a körmös szektorba Magyarországra! A 100% ban olasz Jewerlyen márka, speciális termékcsalád, körömápolási és műköröm termékeivel, egyenesen Milánóból érkezik hozzátok, a JN Cosmetic Milano S.R.L. cégtől, melyet Magyarországon az EFG Cosmetic Kft. cég hoz forgalomba.

A Jewerlyen termékcsaládjához tartoznak a természetes körömápolási termékek úgy, mint a körömlakkok, melyek az új Biomimicri pigment formulával rendelkeznek. Extra fényes körömlakkjaink, teljes mértékben visszatükrözik a gél lakkok zselés hatását, megőrizvén a körömlakk tulajdonságait, melyek önmagában ápolják a körmöket az újszerű körömerősítő adalékaival.

Ezáltal erősebbé és tartósabbá alakítja a körmöket, megkímélve minden káros kémiai anyag tartalmától. Minőségi körömlakkjaink mellett megismerkedhettek speciális, kíváló minőségű gél lakkjainkkal, melyek több mint 180 egyedülálló szebbnél szebb árnyalattal kápráztatja el a magyar közönséget. Természetesen egyedülálló magas minőségű professzionális termékeink nagy vezetői: építő zselék, alapozó zselék, fényzselék, színes szelék, brilliant zselék, fixálásmentes cream és decor zselék. Hatalmas sikernek örvendenek széleskörű választékkal rendelkező új technológiával készült porcelán építő poraink, melyek most még selymesebb tapintásúak mint valaha.

Forradalmi újításként bemutatjuk az utánozhatatlan Move Gel hibrid termékünket, mely a zselé és a porcelán legjobb tulajdonságait hordozza magában. Kíváló technikával készült, hosszú hónapokon át teszteltük, hogy a legjobbat nyúthassuk Nektek. Lenyűgöző eredményt garantál, úgy a kezdő szakembereknek mint a tanulók számára, mivel nem folyik el mint a zselé, mindamellett nem sürgeti az építés folyamatát, mint a porcelán.

Professionális szakemberek egyből felismerik az olasz minőséget, mely utánozhatatlan. Ismerjétek meg egyedülálló termékkínálatunkat, mely a kíváló olasz minőséget képviseli.