Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

WEBÁRUHÁZ

Leértékelések

Új termékek

WEBÁRUHÁZ 101an találhatóak a termékek

Elemek sorrendje
 • GLOSSY Rugalmatlan fényzselé,mely csak műkörömre kenhető. (Porcelán, zselé, akril zselé)GÉL LAKKRA NEM HASZNÁLHATÓExtra fényes fedőzselé, mely nem hagy maga után ragacsos réteget. 

  Csökkentett ár!
 • BRILLIANT  Rugalmatlan fényzselé műkörömre! Gél lakkozáshoz nem alkalmas!Ultra csillogó fényzselé, mely ragacsos réteget képez. Állagát tekintve, közepesen sűrű, mindamellett nagyon jól kezelhető. Főbb jellemzője, hogy színtkiegyenlítő hatással bír, kitölti a reszelő által hagyott nyomokat.Zselés vagy porcelán műköröm felületének fedésére.

  Csökkentett ár!
 • MATT - RUGALMAS FÉNYZSELÉKifejezetten sűrű állagú, a köttetést követően, cleaner segítségével fixálást igényel.

 • INFINITY TOPFixálásmentes fényzselé, mely kifejezetten a Soak Off termékekhez lett megalkotva, mindamellett tökéletes választás zselés műkörömépítés esetén. Rugalmasságának köszönhetően, tökéletesen védi az alatta lévő   színeket és nem változtatja meg a sötétek színét sem.GÉL LAKK-PORCELÁN-ZSELÉ FŐLÉ IS HASZNÁLHATÓ!!!

  Csökkentett ár!
 • Az INFINITY BASE STRONG színezett változata. Bye bye  levegősődés!Problémás körömre is ajánlott, mert extrém erős  tapadást biztosít!Tökéletes választás tapadó alapnak műköröm építés...

  Csökkentett ár!
Elemek sorrendje