Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

WEBÁRUHÁZ

Leértékelések

Új termékek

WEBÁRUHÁZ 101an találhatóak a termékek

Alkategóriák

Elemek sorrendje
 • GLOSSY Rugalmatlan fényzselé,mely csak műkörömre kenhető. (Porcelán, zselé, akril zselé)GÉL LAKKRA NEM HASZNÁLHATÓExtra fényes fedőzselé, mely nem hagy maga után ragacsos réteget. 

  Csökkentett ár!
 • BRILLIANT  Rugalmatlan fényzselé műkörömre! Gél lakkozáshoz nem alkalmas!Ultra csillogó fényzselé, mely ragacsos réteget képez. Állagát tekintve, közepesen sűrű, mindamellett nagyon jól kezelhető. Főbb jellemzője, hogy színtkiegyenlítő hatással bír, kitölti a reszelő által hagyott nyomokat.Zselés vagy porcelán műköröm felületének fedésére.

  Csökkentett ár!
 • Fixálásmentes fényzselé! Rugalmasságának köszönhetően, tökéletesen védi az alatta lévő színeket és nem változtatja meg a sötétek színét sem, így a fekete, fekete marad. Minden anyagtípushoz megfelelő!Az Infinity...

  Csökkentett ár!
 • Az INFINITY BASE STRONG színezett változata. Bye bye  levegősődés!Problémás körömre is ajánlott, mert extrém erős  tapadást biztosít!Tökéletes választás tapadó alapnak műköröm építés...

  Csökkentett ár!
 • FIXÁLÁSMENTES, RUGALMAS FÉNYZSELÉAz új formulának köszönhetően az anyag sűrűbb és nagyon könnyen kenhető lett akár kezdők számára is kényelmesen használható. Vékony rétegben kenve is azonnal gyönyörűen kiterül anélkül, hogy lyukacsos maradna!  Minden anyagtípushoz megfelelő választás. Extra fényes, UV szűrőt nem tartalmaz. 

  Csökkentett ár!
Elemek sorrendje