Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

ÉPITŐ MŰKŐRÖM ZSELÉK

Új termékek

ÉPITŐ MŰKŐRÖM ZSELÉK 111an találhatóak a termékek

Elemek sorrendje
 • Közepes állagú építő zselé. Kezdők számára is könnyen kezelhető anyag. Lilás színélénkítőt tartalmaz, ami kiemeli a francia vég színét. Áttetsző, hideg fényű. EXTRA ERŐS, RUGALMAS, EXRA IGÉNYBE VETT KÖRMÖKHÖZ.

  Csökkentett ár!
 • Közepes állagú építő zselé. Kezdők számára is könnyen kezelhető anyag. Lilás színélénkítőt tartalmaz, ami kiemeli a francia vég színét. Áttetsző, hideg fényű. EXTRA ERŐS, RUGALMAS, EXRA IGÉNYBE VETT KÖRMÖKHÖZ.

  Csökkentett ár!
 • CSÚCSMINŐSÉGŰ SŰRŰ SELYEMSZÁLAS ÉPÍTŐ ZSELÉÁtlátszó, egyfázisú építő zselé. Ez a zselé forradalmasítani fogja a munkádat. Főbb tulajdonsága, hogy nagyon sűrű állagú. Kifejezetten extrém formák kialakítására tervezték. 

  Csökkentett ár!
 • Egyfázisú építő zselé. Erő, tapadás, valamint rendkívüli rugalmasság, a főbb jellemzői ennek a forradalmi építő zselének. A zselé soha nem rúgja ki magát, tökéletesen megtartja az épített köröm kialakított formáját. Nem igényel alapozó,tapadásbiztosító zselét.

  Csökkentett ár!
 • Csodálatos egyfázisú tejes rózsaszín építő zselé. Önterülő, könnyen kezelhető, ideális utántöltéshez és kiválóan alkalmas a műköröm teljes felépítéséhez. Új formulája a maga műfajában teljesen egyedivé teszi, segítségével a műkörmösök kifinomult és kifogástalan Baby Boomer körmöket építhetnek.

  Csökkentett ár!
 • Víztiszta egyfázisú építő zselé. Közepesen sűrű, könnyen kezelhető. Nem melegszik, nem sárgul, nem folyik el!  Ez a termék elkísér majd a munka kezdetétől a végéig. Egyetlen termék segítségével lehetőséged lesz tökéletes körmöket építeni.NEM ÉGET!!!

  Csökkentett ár!
 • Bitang erős, közepes állagú clear építő zselé, lilás színélénkítővel, így ragyogóan kiemeli a francia vég színét. Tökéletes válaszás töltéshez, de akár extrém formák építéséhez is. Könnyen kezelhető és alig kell reszelni, ezért kezdőknek is ideális anyag!

  Csökkentett ár!
Elemek sorrendje