Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

EGYEBEK, OLAJOK, ESZKÖZÖK

Leértékelések

Új termékek

EGYEBEK, OLAJOK, ESZKÖZÖK 1100an találhatóak a termékek

Elemek sorrendje
 • Édes mandulaolaj és búzavirág főzet kombinációja, amely azonnali táplálást biztosít a kutikula és a bőr számára. A szárazolaj azonnal beszívódik és nem hagy fényes filmréteget! Ideális védelem az...

  Csökkentett ár!
 • S méretű körömbőr csípő, mely kifejezetten a kutikulához lett kifejlesztve, a pedikűrösök és manikűrösök, valamint műkörmösök nélkülözhetetlen kelléke. Sterilizálható, rozsdamentes acélból készült.

 • Hidratáló hatású, bambusz kivonatú, természetes folyékony szappan, mely nem szárítja ki a kezet. A bambusz kivonat selymes, puha és bársonyos tapintást kölcsönöz a bőrnek. Végre egy szappan, ami nem csupán tisztítja, de táplálja is a kezünket, mindezt egy nagyon kellemes illattal társítva.

  Csökkentett ár!
 • Hidratáló hatású, bambusz kivonatú, természetes folyékony szappan, mely nem szárítja ki a kezet. A bambusz kivonat selymes, puha és bársonyos tapintást kölcsönöz a bőrnek. Végre egy szappan, ami nem csupán tisztítja, de...

  Csökkentett ár!
 • A OVERPOLISH Soft Pad maximális nedvszívóképességet és kimagasló hatékonyságot garantál. Főbb jellemzője, hogy  bármilyen típusú szennyeződést képes eltávolítani. 300 darabos kiszerelésben kapható.

 • Ismerd meg elsöprő illatú luxus olajunkat! Mandula alapú, hidratáló száraz olaj pipettával. Antioxidánsokban gazdag, revitalizálja a bőrt anélkül, hogy az zsíros és fényes maradna. Klinikailag tesztelt. 40ml extra nagy kiszerelésben és egy igazán fényüző üvegcsében kapható.

  Csökkentett ár!
 • Ha az Overlac gél lakkod ecsete az idő során megadta magát, bátran rendelhetsz hozzá egy új csere ecsetet, így egyik Overlac színed sem fog kárba veszi többé! A 15ml Overlac gél lakkokhoz fejlesztettük. Fejük lapított és egyenes, (nem lekerekített) így könnyen kézreálló. Könnyen nyitható bordázott kapszulával kapható.

  Csökkentett ár!
 • Nyújts luxus élményt az Overpolish Spa termékek ikonikus parfüm illatával szalonodban! Ezt a sprayt fújhatod a levegőbe és szalonod, vagy lakásod textiljeire, mint textilillatosító anélkül, hogy aggódnod kellene a nem kívánt foltok miatt! 

 • Bámulatos pigmentek, melyek az alatta lévő színeknek megfelelően változtatják a krómhatást. Segítségével bámulatos tükörhatást érhetünk el. *Felhasználási javaslatot lásd lentebb!CSOMAG TARTALMA:Mirror Effect Blue (1690Ft)...

  Csökkentett ár!
 • CSOMAG TARTALMA:Glitter Parade Gold  P08Glitter Parade Silver P02Glitter Parade Red Bordeaux P06Glitter Parade Silver Multicolor Fine P05 Glitter Parade Black P07Glitter Parade Cherry P01(+ajándék)

  Csökkentett ár!
 • Elegáns díszítő arany pelyhek. (aranyfüst)

Elemek sorrendje