Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

New Soak Off oktatás (gél lakk)

A mi legfelkészültebb Teacher Soak Off oktatóink , felfedik előttetek, egy nagyon pontos manikűr elkészítésének titkait, melyhez egy nagyon magas precíz munka szükséges, ahol körmeitek újra ragyogni fognak, és a lenövés jelei, jóval később fognak jelentkezni.

Megtanuljátok hogyan dolgozzatok nagyobb biztonságban, mélyebben megismerkedhettek az anatómiai és kémiai ismeretekkel, a csiszológép helyes használatával, valamint a helyes fertőtlenítési, valamint sterilizálási folyamatokkal.

Kifogástalanul ki fogjátok tudni javítani a természetes körömlemez esetleges hibáit, és egyenetlenségeit, mely a mindennapi szalonmunka során különbséget mutat majd!

Kifejezetten azoknak ajánlott, akik már ezen a területen dolgoznak, és szeretnének egy új technikát elsajátítani a tökéletes gél lakk felvitelére vonatkozóan, mindamellett azoknak is javasolt akik a körmös szakma legelején járnak.

A három nap alatt, elméleti anatómiai fogalmakról fogtok tanulni, valamint kémiai és higiéniai fogalmakról. Így az oktatás végére, technikai és kompetens módon fogtok tudni válaszolni az igényesebb vendégek kérdéseire, igényeire.

Az oktatás menete tartalmazza: a tökéletesen kitisztított kutikulát, a csiszológép tökéletes használatán keresztül, a körömlemez helyes előkészítését, az alapozó zselé tökéletes felvitelét, a természetes körömlemez esetleges egyenetlenségeit javítva, a hibátlan gél lakk szín felvitelét a kutikula ívének mentén, úgy , hogy az késleltesse a lenövés látható jeleit, mindamellett tökéletes francia köröm készítését.

A harmadik nap szinte teljes egészében a New Soak Off Design díszítéseknek lesz szentelve, így az éppen aktuális divatnak megfelelő geometrikus, valamint a könnyen elkészíthető gyors szalon díszítések könnyed elsajátítása azok számára is, akik még nem tapasztaltak a díszítések területén.

A New Soak Off oktatáson való részvételre lehetőség nyílik a Jewerlyen belvárosi üzletének oktató termében.

Elérhetőségek: Jewerlyen Belvárosi Üzlet

1061 Budapest, Paulay Ede utca 13.

Telefon: 061 426 0278

E mail: info@jewerlyen.hu

A New Soak Off oktatást, a Jewerlyen akkreditált Teacher Soak Off oktatói tartják.

Az oktatás végén, minden résztvevőnek oklevelet, valamint Jewerlyen Licence könyvet adunk, mely cégünk által hitelesített.

A New Soak Off oktatás egy új, innovatív technikára alapszik, mely lehetővé teszi számunkra a tökéletes manikűr elkészítését. Ezzel az új technikával változtatni tudunk a természetes köröm megjelenésén, tehát egy új szolgáltatást tudunk kínálni vendégeinknek. Az oktatás három napos, melyben teljes részletességgel kitérünk a körömmel kapcsolatos anatómiai és kémiai ismeretekre, majd ezt követően gyakorlatba ültetjük. Gyakorlatban bemutatjuk, hogyan készíthetünk tökéletes manikűrt, valamint hogyan visszük fel hibátlanul a színt, majd egy tökéletes francia körmöt is készítünk. Bemutatjuk, melyek azok a gyors szalon díszítések, melyeket rövidebb körmökön is el lehet készíteni a vendégeknek. Ezzel az új technikával a lenövés látható jelei, szemmel láthatóan késleltethető, ugyanis a gél lakk színt kifogástalan módon vittük fel a kutikula ívéhez.

A New Soak Off oktatás programterve:

Első nap: a köröm anatómiai és kémiai fogalmainak ismertetése, majd a termékek és az új technika bemutatása.

Második nap: a tökéletes szín felvitelének ismételt bemutatása, majd egy hibátlan francia köröm készítése, ezt követően a látottak gyakorlása.

Harmadik nap: különböző díszítések bemutatása, melyek közül az egyik a fordított francia, valamint a sokak által kedvelt holdacska.

Létszámtól függően, a résztvevőknek lehetőséget biztosítunk , hogy akár modellt is hozhat magával az oktatásra.

Mindamellett, a három napos oktatás során teljes részletességgel bemutatjuk és elmagyarázzuk, a csiszológép helyes használatát, valamint bemutatjuk mely csiszolófejeket használjuk ehhez a technikához.

A professzionális kit tartalma:

  • Plus Base Gel - New Soak Off alapozó zselé 4,5 m
  • Overtop - Fixálós fényzselé 4,5 ml
  • Overlac ND17 4,5 ml
  • Overlac BW02 4,5 ml
  • Overlac RD16 4,5 ml
  • Overlac RD04 4,5 ml
  • Csepp reszelő
  • Fehér tömb buffer
  • Zero (nullás) ecset
  • Challenge reszelő

A professzionális kit kereskedelmi értéke: 15.280 ft.

Az oktatás idejére kérjük a résztvevőt, hogy hozza magával az alábbiakat: csiszológép, bőrfeltoló és kaparó, bőrvágó olló , világító asztali és uv/led lámpa. Abban az esetben, ha nem rendelkezne a fent említett eszközökkel, úgy azt megvásárolhatja üzletünkben.Jelentkezés