Nem adhat fel új rendelést az ön országából. United States

OLDHATÓ TAPADÓ ALAP ZSELÉK

OLDHATÓ TAPADÓ ALAP ZSELÉK 111an találhatóak a termékek

Elemek sorrendje
 • SZENZITÍV ALAPOZÓ ZSELÉKözepesen sűrű alapozó zselé, mely enyhén ragacsos réteget képez. Ez a termék a színes Overlac gél lakkokhoz tartozó, különös gonddal kifejlesztett alapozó zselé. Viselése természetes érzetet kelt.

  Csökkentett ár!
 • Plus Base GelKözepesen sűrű állagú, mely nem folyik, nem sárgítja a természetes körmöket, tartós marad még az enyhén hosszabb körmök esetén is. Kellemes viseletet biztosít, mely akár 4 héten át is tartós.

  Csökkentett ár!
 • A ZSELÉS ALAP AMIRE VÁGYTÁL!Magas, biztos tapadás, rugalmas, könnyedén oldható. Univerzális,oldható alapzselé. Kíváló Soak Off technikához, gél lakkozásra.Mindamellett kíváló a természetes köröm erősítésére.

 • ALAPOZÓ ZSELÉ Különleges formulájának, valamint  keratin összetevőinek köszönhetően erősíti a körmöt és védi az esetleges  külső behatásoktól, miközben egészséges és elegáns kinézetet biztosít neki. Fényzseléként is használhatod. 

  Csökkentett ár!
 • A Jewerlyen büszkén mutatja be, a legújabb Soak Off alapozó zseléjét, mellyel sablon segítségével, hosszabbítani is lehet, mindamellett kíválóan oldható.

 • Közepesen sűrű állagú, áttetsző tejfehér alapozó zselé mely nem folyik, nem sárgítja a természetes körmöket, tartós marad még az enyhén hosszabb körmök esetén is. Kellemes viseletet biztosít, mely akár 4 héten át is tartós.

  Csökkentett ár!
 • Közepesen sűrű állagú, áttetsző rózsaszín alapozó zselé mely nem folyik, nem sárgítja a természetes körmöket, tartós marad még az enyhén hosszabb körmök esetén is. Kellemes viseletet biztosít, mely akár 4 héten át is tartós.

  Csökkentett ár!
Elemek sorrendje